SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ahmet Ağaoğlu…Uğurcan’a seni satarım ama 1 milyon Euro'nu alırım dedin mi?

Ahmet Ağaoğlu…Uğurcan’a seni satarım ama 1 milyon Euro'nu alırım dedin mi?

Karadeniz Özel

08 Mart 2023 Çarşamba - 17:07




Bordo-mavili kulisler bu iddia ile çalkalanıyor; biz de sana soruyoruz Ahmet Ağaoğlu…





Şampiyon Trabzonspor’u 9 ayda batıran başkan olarak tarihe adını yazdıran Ahmet Ağaoğlu için, şok bir söylenti ortaya atıldı. Trabzon’da dilden dile dolaşan iddiaya göre, eski başkan Ahmet Ağaoğlu ile takım kaptanı Uğurcan Çakır arasında sezon başında çok konuşulacak bir konuşma geçtiği öne sürüldü. İddiaya göre, eski başkan Ahmet Ağaoğlu, Avrupa’dan transfer teklifleri alan Uğurcan Çakır’a ayrılması için bu şart koştu: Senin gitmene ancak bir şartla izin veririm. Transfer olduğunda 1 milyon Euro'nu alırım…

TRABZONSPOR’DA işler maalesef iyiye gitmiyor. Şampiyon kulübü 9 ayda yerle bir eden ve çareyi kaçmakta bulan eski başkan Ahmet Ağaoğlu için şok bir iddia ortaya atıldı. Bordo-mavili kulislerde dilden dile dolaşan söylentiye göre, sezon başında kaptan Uğurcan Çakır ile eski başkan Ahmet Ağaoğlu arasında ilginç, bir o kadar da tartışılacak bir konuşma geçti. Olayın tanıkları bu anları anlatırken, hala o günlerin şokunu yaşar gibiydi. İddiaya göre, eski başkan Ahmet Ağaoğlu, Avrupa’dan transfer teklifleri alan Uğurcan Çakır’a ayrılması için bu şart koştu. Eski başkanın, “Senin gitmene ancak bir şartla izin veririm. Transfer olduğunda 1 milyon Euro'nu alırım” dediği öne sürüldü. Bu söylentilerin doğruluğu, iddia mı yoksa gerçekten yaşanan bir olay mı olduğunu ise ancak tarafların yapacağı açıklamalardan öğreneceğiz. Tüm spor kamuoyu büyük bir merakla bu soruların yanıtını bekliyor.

Beğendim
61
Sevdim
61
Beğenmedim
61
Üzgün
61
İnanılmaz
61

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap