SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ahmet Ağaoğlu’na uyarı! ''Fenerbahçe pusuda bekliyor''

Ahmet Ağaoğlu’na uyarı! ''Fenerbahçe pusuda bekliyor''

16 Eylül 2021 Perşembe - 10:52




Bordo mavililerin en önemli ismi konumunda olan Anthony Nwakaeme'nin sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi sıkıntı yarattı.





Trabzonspor’da gündem Anthony Nwakaeme’nin durumu… Nijeryalı oyuncu 4’te 4 yaparak kulüp tarihine geçti. Ancak yönetim Nwakaeme’nin sözleşmesini yenilemek için direniyor. Ücret skalasını 2.2 milyon euro’ya yükselten bordo-mavili yönetim, Nwakaeme’nin maaşını 1.5 milyon Euro’da tutmak istiyor.

Milli maç arasında İstanbul’da Başkan Ahmet Ağaoğlu ile görüşen menajeri ise Nwakaeme için 2.2 milyon Euro’nun altında bir rakamı konuşmayacaklarını söyledi Görüşmeler dondu.

Ancak İstanbul’un üç büyükleri Nwakaeme’nin durumunu yakından takip ediyor.

Özellikle yönetime yakın kaynaklar, Ağaoğlu yönetimine Nwakaeme için “elinizi çabuk tutun” uyarısı yapıyor. Nijeryalı oyuncunun kafasını karıştırmaya hazır pek çok ismin olduğunu iddia ediyorlar. Camianın önde gelen isimlerinden birisi ise Başkan Ağaoğlu’nu bildiklerim var diye arayarak, “Nwakaeme için Fenerbahçe pusuda bekliyor” uyarısı yaptı.

Beğendim
8
Sevdim
8
Beğenmedim
7
Üzgün
3
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap