SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ahmet Ağaoğlu ile Adil Gevrek arasında gerginlik!

Ahmet Ağaoğlu ile Adil Gevrek arasında gerginlik!

11 Şubat 2020 Salı - 16:20




Kulüpler Birliği Vakfı'nın toplantısı, Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştiridi.





Toplantıya TFF Başkanı Nihat Özdemir,  MHK Başkanı Zekeriya Alp, MHK Başkan Vekili Oğuz Sarvan, VAR Koordinatörü Barış Şimşek de katıldı.

Toplantıya Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek’in tartışması damga vurdu.

Malatya’daki Süper Lig maçının ertelenmesi ve sonrasında da Guilherme transferi yüzünden iki taraf arasında gerginliğin tavan yaptığı ortamda, Ağaoğlu’nun Gevrek’e, “herkes burada…Başkan da (TFF Başkanı Nihat Özdemir)… TFF’den arayıp, ‘Trabzonspor maçının ertelenmesini istiyor. Yabancı futbolcular korkuyormuş’ diyen hangi yöneticiydi?” diye sordu.

Gevrek bu ismi verirken, Özdemir ise konunun TFF yönetim kurulu toplantısında gündeme getirileceğini sözünü verdi.

Gevrek ise ayrıca Guilherme transferi yüzünden Ağaoğlu’na sitem ederken, Ağaoğlu ise “sözleşmesinde 40 bin euro’luk serbest kalma maddesini yazan sizsiniz.. Maaşını neredeyse hiç ödemeyen sizsiniz. Sonra oyuncu bize gelip durumu anlatınca, oyuncu almamız bizi suçlu mu yapıyor?” diye sordu.


Beğendim
10
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap