SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ahmet Ağaoğlu açıkladı! 2 futbolcu imzaya geliyor!

Ahmet Ağaoğlu açıkladı! 2 futbolcu imzaya geliyor!

15 Mayıs 2021 Cumartesi - 23:32




Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu transfer açıklamasında bulundu.





TRANSFER MÜJDESİ VERDİ

Ağaoğlu maç sonu yaptığı konuşmada, “71 puan 4. olduk. Hocamız değerlendirmeyi yapacak. Kısmet olursa 8-10 gün içerisinde seyahat durumlarına bağlı Gervinho ile Peres imzalamaya gelecekler. Biten iki transfer. Görüşmelerimizin devama ettiği 3 oyuncu daha var. 10 hün içerisinde onları neticelendiririz. Haziran ayı başında imzalarını atmış olurlar. Böylece bu konfrederasyon kupa maç takvimine bağlı sezon hazırlıklarına başlayacağız. 1 veya 5 Temmuz. Hazır bir şekilde başlamış olacağız. Önümüzdeki sezon bizim için çok farklı olacak. Bu sene provaydı gelecek sene bizi takip etsinler. 

ABDULKADİR ÖMÜR AÇIKLAMASI

Ağaoğlu: “Abdulkadir Ömür çok büyük talihsizlikler yaşadı. Her futbolcunun kaldırabileceği bir durum değil. Özellikle ameliyat sonrasında çok iyi çalıştı. Disiplinliydi. Aday kadroya seçildi ve bunu hak etti. Türk futbolunun çok önemli bir değeri. Menajerler vasıtasıyla yoklamalar var. Kulüplerden Resmi teklif gelmedi. Gidecek oyuncu gibi görünen Uğurcan Çakır var.” dedi.

HOCA RAPOR VERECEK


5 oyuncunun sözleşmesini sona erdirildiği ile ilgili Ağaoğlu, “Hocamız bu maç bittikten sonra raporunu vereceğini söyledi. Bu doğrultada hareket edeceğiz Yarın hocaya da sorabilirsiniz” diye konuştu.

BORÇLANIP ALMA İŞİ KALKTI

Ağaoğlu şöyle devam etti: “Limit denen bir şey var. Sizin gelirinizle doğru orantıda artık. Borçlanıp alma işi de ortadan kalktı. Fenerbahçe ile Galatasaray 90’ar milyon euroluk kadroyla mücadele etti. Trabzonspor’un sabit geliri 160 milyon lira. 16 milyon euro. 20 milyon euro maaş bütçe oluşturabiliyoruz. Bununla başarılı olmaya çalışıyoruz. Trabzonspor’da fazla maaş kadro bütünlüğünü zor. Hoca da dengesizliklerde oyuncularla sorun yaşar.”

SÖRLOTH AÇIKLAMASI

Ağaoğlu, altyapı ile ilgili olarak, “Pandemi tahribata uğrattı. Salgın sıkıntısından kurtulduğumuz zaman her şeye sıfırdan başlayacağız. U17 ve alt kategorileri kamp antrenman dahi yapamadılar. 1 sene geriye atmadı aslında. Sıfırdan başlamak gibi enteresan bir duruma geldik. Altyapı Trabzonspor’un olmazsa olmazıdır. Sörloht’u altyapıdan biri olarak nitelendiriyorum. Satıp para kazandık” ifadelerini kullandı.

BANKA GARANTİSİ İSTENİRDİ


“Trabzonspor, parayı futboldan kazanır ve eğer oyuncu alış satışlarında hata yapmazsanız Trabzonspor’un başka hiçbir finansal desteğe de ihtiyacı yoktur. Gelmiş olduğumuz noktayı aşağı yukarı herkes biliyor. Gelir dengesini sağladık. Oyunculara maaşları gününde yapılıyor. Yine mi aynı şarkıyı söyleyecek insanlar. Kulübe geldiğimiz zaman yurt dışından oyuncu transfer etmek istediğimiz zaman oyuncuların tamamına yakın bir bölümü alacakları ile ilgili olarak banka garantisi istediler. Bu geçtiğimiz devre arasında eski iki oyuncumuz teklif gönderdi bize eski paralarından daha az teklifle. Trabzonspor, bugün İtalya’da oyuncuyla konuşuyor. Sıradan oyuncular değil. Gervinho ve Perez sıradan oyuncular değil. Pazarlık yapıyoruz. Paranız nasıl ödenir, garanti kelimesi ağızlarından çıkmıyor. Son 2 senedir finansal açıdan bakılınca en prestijli takımı Trabzonspor’dur.”

Beğendim
3
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap