SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ağaoğlu, Yusuf Yazıcı’yı aradı! Bomba patlıyor!

Ağaoğlu, Yusuf Yazıcı’yı aradı! Bomba patlıyor!

11 Mart 2022 Cuma - 09:00




Trabzonspor, Yusuf Yazıcı için harekete geçti. FIFA'nın ve UEFA'nın aldığı karar nedeniyle bordo mavililer, eski futbolcusunu transfer etmek istiyor.





FIFA, Rusya'daki yabancı oyuncular ve antrenörlere sözleşmelerini 30 Haziran 2022'ye kadar tek taraflı olarak askıya alma hakkı verdi. Alınan bu kararlar Rusya'da forma giyen yabancı oyuncular kulüpleriyle sözleşmelerini feshedip, 30 Haziran’a kadar yeni bir kulübe imza atabilecek.

Bir süredir konunun takipçisi olan Başkan Ahmet Ağaoğlu da, kararın çıkmasından sonra acil olarak Yusuf Yazıcı’yı aradı… “planın ne?” diye sordu. Menajerinin, “Rusya’da mutlu” sözlerini hatırlattı. Dünya futbol literatürüne, savaş varken “Moskova’da mutlu” diye geçmek isteyip istemediğini sordu. 

Bunun bugün olmasa bile yarın halkla ilişkiler çalışmaları sürecinde önüne çıkacağından bahsetti. Trabzonspor’a gelmeyecek olsa bile önüne başka bir ülkeden fırsat çıkarsa değerlendirmesini istedi. Kendisini çok sevdiğini ancak durumun daha da kötüye kötüleşebileceğini anlattı. 

Yusuf Yazıcı’nın ise kafası çok karışık. Rusya Ligine çok iyi başladı. Harika işler yapıyor. Kazancıda Türkiye’de bir takımın karşılayabileceğinin çok üzerinde Ancak Rus takımların Avrupa’dan men edildi. Katılma hakkı kazansalar bile UEFA Kupaları’nda gelecek sezon boy gösteremeyecek. Eğer Rusya’da devam ederse Türk Milli Takımı’na seçilmesi bile riske girebilecek.

Beğendim
11
Sevdim
11
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap