SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'a müjde! Yusuf Yazıcı, Rizespor maçında forma giyebilir

Trabzonspor'a müjde! Yusuf Yazıcı, Rizespor maçında forma giyebilir

Karadeniz Özel

08 Mart 2022 Salı - 17:14




FIFA’nın tüm kulüplerin, Rusya ve Ukrayna'dan yabancı oyuncu transfer etmesine izin vereceği acil transfer penceresine izin vermesi kararı Trabzonspor’u harekete geçirdi.





Yusuf Yazıcı'nın FIFA’nın kararını kullanması durumunda Göztepe ya da Rizespor maçında Trabzonspor formasını giyme ihtimali ortaya çıktı. 

Yusuf Yazıcı’nın CSKA Moskova’dan ayrılmaya karar vermesi durumunda Lille ile görüşmeler resmiyet kazanacak. Yusuf’un ligin geri kalan bölümünde bordo-mavili formayı giyerek, şampiyonlukta payı olması sağlanacak. 

Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun en büyük sıkıntısı ise Yusuf’un menajeri Adem Cebeci… devre arasında Yusuf’u Galatasaray’a getirmeye çalışan ardından da CSKA’ya götüren Cebeci, dünya Rusya’ya cephe alırken milli oyuncunun Moskova’da olduğunu açıklayarak şok etti. 

Eğer Yusuf, Rusya’da kalmaya devam ederse CSKA, Avrupa Kupaları’nda oynama hakkı kazansa bile yurt dışına çıkamayacak. FIFA’nın ilerleyen dönemde Rusya’da oynayan yabancı oyuncuların milli takımlarına gitmesini engelleyeceği konuşuluyor.

Beğendim
25
Sevdim
15
Beğenmedim
2
Üzgün
3
İnanılmaz
7

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap