SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ağaoğlu ile Gümüşdağ'dan Visca açıklaması

Ağaoğlu ile Gümüşdağ'dan Visca açıklaması

05 Ocak 2022 Çarşamba - 16:38




Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ basın toplantısı düzenledi.





Trabzonspor Başakşehir’den Edin Visca’yı kadrosuna kattı. Transfer iki takımın başkanları ile Edin Visca’nın katıldığı basın toplantısında açıklandı.

İlk olarak Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ açıklamada bulunurken; “Ahmet Başkan çok istedi transferi. Transferin gerçekleşmesi için birçok etken gerekir. Abdullah Avcı Visca’nın hocası öğretmeni bu da Trabzon’un lehine etkendi. Visca’ya sorduğumuzda o da yardımcı olunursa sevinirim dedi. Bugün nihai kararı verdi. Visca sadece bu yıl istenmedi. Yurt içi ve dışından 6-7 yıldır isteniyor. Ligin asist konusunda önde olan bir futbolcusu. Bu kulübün bir sembolü. Bu kulübe verdiği tüm emekler için teşekkür ediyorum. 11 yıl bu formayı onurla taşıdı. Gideceği camiada da kat kat daha fazla başarılı olacaktır. Biz onunla bir çok başarı yaşadık. 2 ayda başkanla 25 kez herhalde bir araya geldik. Başkan Ağaoğlu ve Ertuğrul Doğan çok istekliydi. Transferde takasta bir futbolcu olmayacak.” dedi.

EN ZORLANDIĞIM TRANSFER

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu transferin 2 aydır devam eden bir süreç olduğunu belirterek şöyle konuştu; ''Yaklaşık 2 aylık bir süreç. Birçok şey yazılıp çizildi. Bu saat itibariyle neticelendirdik. Özellikle her türlü kolaylığı sağlayan başkan Göksel Gümüşdağa’a teşekkür ediyorum. 3.5 yıllık içerisinde en zorlandığım transferlerden biriydi. Bir kulübün çok değerli oyuncusu. Hocamızın ve camiamızın çok istediği bir transferdi. Trabzonspor olarak ekonomik yapımız belli. Bunları aşacak bir kulüp değiliz. Biz burada 10 milyon taraftarların ekonomik haklarını en iyi şekilde idare etmekle yükümlüyüz. Gelebileceğimiz en son noktaya gelip anlaştık. Visca ile de uygun şartlarda anlaştık.  Burada özel bir paragraf da asbaşkanımız Ertuğrul Doğan’a açmak istiyorum. Kendisine teşekkür etmek istiyorum. Kendisiyle çalışmak büyük bir mutluluk. Çok büyük bir destek verdi. Aynı zamanda Visca’nın menajeri de çok rahat anlaşabildiğimiz menajerden birisi. Visca da ücret anlamında çok yardımcı oldu ona da teşekkür ediyoruz. Burada çok başarılı oldu. Başakşehir’i burada yetiştirici olarak görüyoruz. Ona verdikleri katkı nedeniyle teşekkür ediyorum. Hocamızın çok istediği bir isimdi. Başarılı olacağından şüphemiz yok. Trabzon camiası ilginç bir camiadır her zaman başarı ister. Bunu hemen ister. Sabır kelimesinin anlam ifade etmediği bir şehir. Son 1.5 yıldır çok sistemli programlı bir planlama yürütüyoruz.  Aynı disiplinle çalışmalarımızı sürdürürken önümüzdeki 2-3 yılın planlamalarını yapıyoruz. Visca da bu anlamda bize katkılarda bulunacak. Bize çok büyük katkısı olacak. Trabzonspor futbol takımı bir aile. Bu aileye katılan katılacak olan her oyuncu çok değerli. Netice olarak o takımın bir parçası. Saat gibi işleyen makinanın önemli bir dişlisi. Her oyuncunun değeri çok büyük. Futbol sadece 11 kişi ile oynanan bir oyun değil. Bunun kulübesi hocası altyapısı var. Bunları bir bütün olarak düşündüğünüzde yapı ortaya çıkıyor. Aramıza katılan her futbolcuya aynı değeri, sevgiyi görür. dedi.

VİSCA: YENİ BAŞKANLA KUPAYI KALDIRACAĞIZ

Yıldız futbolcu Edin Visca ise büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek  “10 seneden sonra buraya geldik. Sayın Gümüşdağ benim için baba gibi.. Bana izin verdi. Uzun zamandır konuştuk. Çok teklif var. Yıllardır beni bu kadar isteyen bir camia hiç olmadı. Bugün gerçekleşti. Başkanımız izin verdiği için çok teşekkür ediyorum. Ahmet başkana da bu transfer gerçekleştiği için teşekkür ediyorum. Trabzon’a çok heyecanlı ve istekli gidiyorum. Taraftarla yeniden bir şampiyonluk yaşamak istiyorum. Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyorum. Avcı hoca benim öğretmenim.  Tekrar herkese çok teşekkür ediyorum. Burada şampiyonluk yaşadım, Şampiyonlar ligi’nde oynadım. İnşallah artık yeni başkanla kupa kaldıracağım.  Trabzonspor camiası beni yıllardır istiyor o nedenle kendimi çok yakın hissediyorum. Burdan daha fazla performans göstereceğim. Sezon sonunda mutlu sona ulaşacağız. Abdullah Hoca benim öğretmenim. Kendisiyle konuştuk. Beni çok isteyen bir hoca. Ben de onunla çalışmayı çok istedim. Çok mutluyum. Antrenman ve maçları bekliyorum. Benim görevim sahada'' şeklinde konuştu.

Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap