SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ağaoğlu: Bir transfer daha yolda

Ağaoğlu: Bir transfer daha yolda

02 Ağustos 2018 Perşembe - 10:51








Bordo-Mavililer’in Başkanı Ahmet Ağaoğlu, transfer dönemini FANATİK’e değerlendirdi.

Takviye çalışmalarında artık sona geldiklerini belirten Trabzonspor’un patronu, “Kadromuzu Majid Hosseini, Zargo Toure ve Vahid Amiri’yle güçlendirdik. Bu isimler gerçekten karakterli ve deneyimli oyuncular. Trabzonspor’a faydalı olacaklarına inanıyorum. Maliyetlerine bakacak olursak, eskiye oranla çok makul oldu. Beklediğimiz bir transferimiz daha var. Onun dışında transfer çalışmalarını büyük oranda tamamladık. Daha önceden belirleyip görüştüğümüz oyuncular var. Onlardan olursa değerlendiririz. Olmazsa transferi kapatmayı düşünüyoruz” dedi.

‘Yarışın içinde olacağız’

Yaşanılan maddi sıkıntılar nedeniyle yarıştan kopmayacaklarını da dile getiren Ağaoğlu, “Taraftarımızın bizi anladığını görmek çok güzel. Bu bir süreç. Evet gerçekten işimiz çok zor ama kara bir tablo yaratmaya da gerek yok. Sonuçta hâlâ baktığımız zaman kaliteli bir kadroya sahibiz. Bir yandan sorunları çözerken, diğer yandan da şampiyonluk yarışının içinde olacağız. Taraftarımızın şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap