SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ağaoğlu Abdülkadir Ömür'ün dönüş tarihini açıkladı

Ağaoğlu Abdülkadir Ömür'ün dönüş tarihini açıkladı

25 Şubat 2020 Salı - 09:10




Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Alexander Sörloth'un bonservisinin alınıp alınmayacağıyla ilgili açıklamalar yapan Ağaoğlu, uzun süredir sahalardan uzak kalan Abdülkadir Ömür'ün Rizespor maçında kulübede olacağını düşündüğünü söyledi.





Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu, Nwakaeme'nin sakatlığı, Alexander Sörloth'un bonservisi ve Abdülkadir Ömür'ün sahalara dönüş tarihiyle alakalı konuştu.

Ağaoğlu: Nwakaeme'nin durumu yarın ya da çarşamba günü belli olacak. Ekuban'ın oynayıp oynayamayacağı dahi kesin değildi. 25-30 dakikalık bir oyun oynaması söz konusuydu. Böyle bir oyuncuyu 11'de başlatsanız, 30. dakikada da çıkartamazsınız.

''RİZESPOR MAÇINDA KULÜBEDE OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM''

Ağaoğlu: Bizim şu anda eksik olarak görünen Abdülkadir Ömür var. Yarını bir görelim, bu haftaki antrenman performansı belirleyici olacak. İnşallah Rizespor maçında kulübede olur diye düşünüyorum.
Sörloth'un sözleşmesi niye herkesin derdi oldu? Şu anda bizde kiralık, satın alma opsiyonu önümüzdeki sene mayıs ayında bende. Ben bugün Alex'i kadroya dahil edersem, bu defa buyout maddesi de devreye girecek. Ben geldiği zaman söylenenleri hatırlıyorum.
.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap