SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Adanaspor, Trabzonspor'dan Kaleci Arda Akbulut'u Transfer Etti

Adanaspor, Trabzonspor'dan Kaleci Arda Akbulut'u Transfer Etti

12 Ocak 2023 Perşembe - 16:31




TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor, sezonun ilk yarısını Bandırmaspor'da geçiren ve Trabzonspor'a geri dönen Arda Akbulut'la anlaştı.





Jean Evrard Kouassi ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Trabzonspor'da bir oyuncuyla daha yollar ayrıldı. Bordo-mavili takımda kaleci Arda Akbulut, Adanaspor'la anlaşmaya vardı.

Arda Akbulut ile 1.5 yıllık sözleşme imzalandı

Adanaspor kulübünden yapılan açıklamada, "Kulübümüz Trabzonspor’da forma giyen 21 yaşındaki kaleci Arda Akbulut ile kiralık olarak 1,5 yıllık anlaşmaya imza atmıştır. Camiamıza hayırlı olmasını dileriz" ifadelerine yer verildi.

Sezonun ilk yarısını Bandırmaspor'da geçirdi

Bilindiği üzere 22 yaşındaki kaleci, sezon başında Karadeniz temsilcisinden Bandırmaspor'a kiralanmış ancak devre arası yollar ayrılmıştı.

Trabzonspor ile olan sözleşmesi 2025 yılına kadar devam eden genç kaleci, futbola bordo-mavili takımın altyapısında başladı. 
Sırasıyla U16, 19 takımlarında forma giyen Akbulut, 2018 yılında A takıma kadar yükselmişti. Karadeniz temsilcisi ile 6 maçta sahaya çıkan Arda Akbulut kalesinde 6 gol gördü.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap