SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı'dan transfer açıklaması! Oyuncu tespitleri yaptık ...

Abdullah Avcı'dan transfer açıklaması! Oyuncu tespitleri yaptık ...

13 Haziran 2022 Pazartesi - 16:24




Trabzonspor'un Teknik Direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulunuyor.





Trabzonspor'un Teknik Direktörü Abdullah Avcı canlı yayında açıklamalarda bulunuyor.

Şampiyon olduk ama değişen bir duygu yoktu. Tekneyle çıktığımız gün anladım ki çok büyük bir şey olmuş. Kara gözükmüyordu. Sabırla, hiçbir taşkınlık olmadan bunu yaptılar.
Bu süreci en iyi şekilde, bir yandan kısa tatillerle ama çalışarak devam ediyoruz. Elimizde en yakın 2 hedef var biri Süper Kupa diğeri Şampiyonlar Ligi’ne adım atarsak kulüp adına çok büyük katkı sağlayacak.

Bir futbolcu olarak Türkiye liginin bütün kademelerinde oynadım. Teknik adam olarak büyük kademelerde çalıştım.  Trabzonspor’dan teklif geldiğin de hayallerinin peşinden koşarsın ve onu sana hissettirir. Trabzonspor’a karşı oynadığımda teknik direktör olarak büyüklüğünü hissediyorduk. Şehirde bana çok destek oldular. Karşılıklı duygularımız oldu. Bana sabrettiler ve bana desteklerini hissettirdiler. Teknik direktör şampiyon yapmıyor. Bunun bir sürü etkeni var. Taraftar sabretti. Yönetim organize oldu. Futbolcular inandı. Basın destek verdi. Çok güzel hikayeler oldu. Mesleki tatminimin olduğu bir takım oldu herkese teşekkür ederim.
  Bizim de çalıştığımız ve yorulduğumuz bir süreç. Geçen sene 3 ay önceden kamp yeri belliydi ve çok erken yol alındı. Kimsenin kamp yeri belli değilken bizimki hazırdı. Bizim takımımız hemen hemen hazır. Aslında oyuncu tespitleri doğru ve bunun üzerinde çalışıyor. Şuana kadar gerçekleşmiş bir durumumuz yok. Zaman daralıyor ve bunu hızlandırmaya çalışıyoruz. Buradan sonra toplantıya da gideceğiz. Sanki biraz duruyor gibiyiz ama çalışmıyor değiliz. Ama bir bakmışsın gerçekleşmiş. Ama merak etmesinler Trabzonspor’un bir kültürü var. Taraftarda biraz sabırsızlık var ve onlara uygun çalışmalarımız devam ediyor.

Geçen sene çok erken yol alındı. Bizim geçen seneden çok önemli bir iskeletimiz var. Önümüzde çok büyük hedefler var. Mevkisel olarak 3 ay önce belliydi. Oyuncu tespitleri yaptık ve üzerinde çalışıyor. Görüşmeler var. Zaman daralıyor. Bunu hızlandırmaya çalışıyoruz. Belki buradan çıkınca bir toplantıya gideceğim. Ön tarafımız zengin. Alternatif var. Duruyor gibi gözüküyoruz ama çalışmıyor değiliz. Merak etmesinler. Trabzonspor'un temeli ve taraftarların sahip çıktığı bir oyunu var''

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap