SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı'dan oyuncularına: ''Daha iyisini yapmalıyız''

Abdullah Avcı'dan oyuncularına: ''Daha iyisini yapmalıyız''

27 Şubat 2024 Salı - 16:56




Ligde art arda 4 maç kaybeden Trabzonspor, adeta türbülansa girmişti... Fakat eksiklerin dönmesiyle hem istenen oyun hem de galibiyetler gelmeye başladı. Hatayspor ve Pendikspor'u 2-0'lık skorlarla deviren Fırtına, önceki gün de Adana Demirspor'u 1-0 mağlup etti. Türkiye Kupası'ndaki Gençlerbirliği galibiyeti de dahil edildiğinde, Bordo-Mavililer'in 4 maçlık serisi var.





Oyuncularını mücadelelerinden dolayı tebrik eden Abdullah Avcı, maç maç ilerleyeceklerini ve kazanma alışkanlığını sürdüreceklerini söyledi. Tecrübeli çalıştırıcının ''Kazanmak önemli, bunu iyi oyunla yapmak daha da değerli. Sahada her zaman mücadele eden, her ana konsantre olan ve daha fazlasını isteyen bir ekibiz. İyi yoldayız fakat daha iyisini yapmalıyız. Trabzonspor'un hedefi daima en yukarısıdır'' dediği öğrenildi.

'Kazanarak ilerleyeceğiz'

Kupa maçının önemine değinen Avcı ''Trabzonspor'un tarihinde şampiyonluklar ve kupalar var. Siz de bu tarihe yeni kupalar ekleyecek kalitede oyuncularsınız. Önce Başakşehir'i yenip, sonra lige döneceğiz. Bu grubun enerjisine ve kalitesine güveniyorum. Maç maç ilerleyeceğiz. Kazanarak gideceğiz'' ifadelerini kullandı. 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap