SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’un önemli bir isminden Ahmet Ağaoğlu’na zehir zemberek sözler!

Trabzonspor’un önemli bir isminden Ahmet Ağaoğlu’na zehir zemberek sözler!

Karadeniz Özel

07 Mart 2023 Salı - 14:43




Seni 4 yıl omuzunda taşıyan Ertuğrul Doğan’ın arkasından iş çeviriyorsun hain ilan ettirmeye çalışıyorsun!





“Cebinden kuruş harcamadan Ertuğrul Doğan’ın verdiği 13 milyon euro (262 milyon TL) ile ayakta kaldın. Kulüp batma noktasına geldi, kaçtın gittin. Şimdi sosyal medyada troller tutturup Ertuğrul Doğan’ın aleyhine paylaşımlar yaptırıyorsun. Bu kulüp için canını veren insanı ‘hain’ ilan ettirmeye çalışıyorsun. Madem gitmeyecektin neden istifa ettin?

Mağdur edebiyatı yapıp, camia ve taraftarı kandırmaya çalışıyorsun. Futbolcular senin yüzünden kulübe ihtarlar çekiyor. Eğer ödemeler yapılmazsa bedelsiz gidecekler. Senin bıraktığın enkazı kaldırmak isteyen Ertuğrul Doğan’ı trollerinle küstürmeye çalışıyorsun. Hala entrika peşindesin. Bu kulübe daha fazla zarar verme.”


HANİ ‘bir dokun bin ah işit’ denir ya işte tam da böyle bir durumu anlatan bir görüşme gerçekleştirdik dün. Trabzonspor’un en önemli isimlerinden birisine, kulübün son durumunu, kongre çalışmalarını ve kimlerin aday olabileceğini sorduk. Görüşlerini çok önemsediğimiz bu isim öylesine dolu, öylesine dertliydi ki çok şeyler söyledi, çok önemli gelişmeleri bizimle paylaştı. İşte o ismin Ahmet Ağaoğlu ile ilgili zehir zemberek sözleri:

“Son yaşananlar bizi gerçekten derinden yaraladı. Ahmet Ağaoğlu’na bir kesim sosyal medya üzerinden destek çıkıyor. İnanamadık bunlara. Bahse konu kişi; şampiyon Trabzonspor’u bu hallere düşüren isim. Ancak anladık ki bu paylaşımları yine kendi yaptırıyormuş. Sosyal medyada troller oluşturup kendisi lehinde, asbaşkan Ertuğrul Doğan aleyhinde haberler yaptırıyor. Biz yaptığımız son toplantıda kulübün batma noktasına gelen ekonomik nedenlerini sunduk. Dedik ki, ‘şu anda en akılcı iş mart ayında kongre yapmak ve yeni gelecek yönetimin önünü açmak. Trabzonspor’un sorunları dağ gibi. Başta futbolcular olmak üzere ödenmesi gereken 15 milyon euroluk bir borç var. O ise, seçimin mart ayında değil mayısta yapılmasını istedi. Bunun oylamasını yaptık ve mart ayı konusunda fikir birliğine vardık. Sonunda istifa etti. Şimdi ise ‘Benden sonra Trabzonspor’un başkanlığı sana yakışır’ dediği Ertuğrul Doğan’ın arkasından işler çeviriyor. Bu güne kadar Ahmet Ağaoğlu’nun o koltukta oturmasını sağlayan kişi Ertuğrul Doğan’dır. 13 milyon euro (262 milyon TL) cebinden ödedi. Ahmet Ağaoğlu bu sayede başkanlık yaptı. Biz dedik ki, ‘Camia seni şampiyon başkan olarak ansın. Böyle hatırlasın ancak şimdi duyuyoruz ki yeniden aday olmak istiyormuş. Buyursun gelsin. O parayı bulabilse zaten bu duruma düşmezdik. Yol arkadaşım dediği Ertuğrul Doğan’ın arkasından şimdi iş çeviriyor. Sosyal medya üzerinden trolleriyle Ertuğrul Doğan’ı ‘hain’ ilan ettirmeye çalışıyor. Bu şehre, bu takıma sevdalı birisini küstürmek için her yolu deniyor. Çok ayıp. Şu andaki borç çok fazla. Bir tek Ertuğrul Doğan’ın para vermesiyle bu iş yürümez. Herkesin taşın altına elini koyması gerekiyor. Bu ağır enkazı kaldırmak için herkes yardımcı olmalı. Çok fazla başkan adayı çıkarsa elbette bu sevindirici ancak para vermek kaydıyla.”

ABDULLAH AVCI’YI KOVMAK İÇİN ÇOK UĞRAŞTI AMA BECEREMEDİ

AHMET Ağaoğlu’nun, teknik direktör Abdullah Avcı ile yıldızının barışmadığını dile getiren bordo-mavili kulübün önemli ismi önemli bir gerçeği daha açıkladı. Aynı isim, “Abdullah Avcı geçtiğimiz sezon takımı şampiyon yapmamış olsa çoktan gönderilecekti. Ancak Trabzonspor şampiyon olunca bu operasyonu gerçekleştiremedi. Abdullah Avcı bu sezon hiç rahat çalışma ortamı bulamadı. Sonuç olarak da bunun faturasını ağır bir şekilde hep birlikte ödedik” dedi.

Beğendim
5
Sevdim
4
Beğenmedim
17
Üzgün
1
İnanılmaz
7

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap