SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı: "Umarım hakemin konuşulmadığı bir maç olur"

Abdullah Avcı: "Umarım hakemin konuşulmadığı bir maç olur"

13 Mart 2024 Çarşamba - 16:17




Trabzonspor'da Abdullah Avcı Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Fenerbahçe maçı hazırlıkları öncesinde açıklamalarda bulundu.





Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Fenerbahçe maçı hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürüyor.

Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı, antrenman sırasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Avcı'nın açıklamalarından satır başları şu şekilde;

Taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Taraftar destek verince Trabzonspor her zaman fark yaratmıştır. Pozitif destek gerek. Hedeflerimizin içindeyiz.

Trabzonspor ve Fenerbahçe ülkenin en önemli takımları. Birçok kez karşılaştılar. Bundan sonra da karşılaşacaklar. Ne bir başlangıç ne de son. Taraftarlar bizlere ne zaman enerjilerini verse biz karşılığını aldık.


Topun daha fazla oyunda kaldığı ve futbolun konuşulduğu bir müsabaka arzuluyoruz. Enerjimiz iyi. Moralimiz yüksek şekilde maça çalışıyoruz. Sadece futbolun konuşulduğu bir maç olmasını istiyoruz. Böyle olması güzel hikayeler bırakıyor.

Oyunun tek yönü değil, iki yönü oynanıyor. Oyunun içinde bile artık formasyonlar değişiyor. Trabzonspor büyük bir takım. Savunmasını da hücumunu da yapacak. Taç da ne yapacak, duran topta ne yapacak. Bunlara çalışıyoruz ve iyi şekilde hazırlanıyoruz. Umarım hakemin konuşulmadığı güzel bir maç olur.

Uğurcan Çakır hafta sonu bizimle birlikte olacak gibi görünüyor.

Yarın rakiple ilgili toplantı yapacağız. Savunmada ve hücumda neler yapabiliriz analizini önümüzdeki 2 günlük süreçte yapacağız.

Orsic için Cuma günü karar vereceğim. Temaslı oyunlara da girmeye başladı. Önceden sadece joker olarak kullanıyordum, şimdi çalışmalara katılıyor. İlk 11'de olmaz ama kadroda olabilir mi, bakacağız ve konuşacağız.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap