SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı: Trabzonspor'da Beşiktaş'taki hataya düşmeyeceğim

Abdullah Avcı: Trabzonspor'da Beşiktaş'taki hataya düşmeyeceğim

06 Aralık 2020 Pazar - 19:16




Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş'taki sistem önceliğini bordo mavili takımda maç kazanma önceliği olarak değiştirdi.





Beşiktaş’a giderken, ''Önce sistemi oturtalım. Haftalar geçtikçe istediğim sistem oturdukça başarı gelecektir. İlk dönemde kayıplar olacaktır'' diyerek Fikret Orman’ı ikna eden Abdullah Avcı, Trabzonspor’da ise başka bir kimlikle ortaya çıktı.

Tecrübeli teknik adam Başkan Ahmet Ağaoğlu’na, ''Maç kazanalım. Maç kazanma alışkanlığı elde edelim. Sonrasında farklı bölgelerdeki sıkıntıları zaman içerisinde çözeriz'' dedi.

Avcı’nın Beşiktaş’a giderken ''önce sistem'' deyip, Trabzonspor’a geldiğinde, ''önce maç kazanalım'' demesinin arkasında ise Türkiye’nin gerçekleri yatıyor.

Avcı’nın Ağaoğlu’na, ''Benim için sistem önemli. Ancak Türkiye’de sistemi kazanan belirliyor. Beşiktaş’ta düştüğüm hataya düşmeyeceğim'' dediği bildirildi.

Abdullah Avcı: İyi mesafe katettik


Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı sohbet toplantısında değerlendirmelerde bulundu. Takımın son durumu hakkında basın mensuplarına kısa değerlendirme yapan Avcı, ''İlk geldiğimizden bugüne kadar iyi mesafe kat ettik. Takımı ayağa kaldırıyoruz. Daha iyi gözüküyoruz, daha da iyi olacak. Bazı oyuncuların performansının yükseldiğini görüyorum, bu çok hoşuma gidiyor. Önümüzdeki maçlarda bizim ışığımız daha belirgin yanacak. Trabzonspor pozitif enerjiyle iyi olacak'' ifadelerini kullandı.

Beğendim
9
Sevdim
3
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap