SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı: "TFF planlama yaparken dikkat etmeli"

Abdullah Avcı: "TFF planlama yaparken dikkat etmeli"

03 Nisan 2024 Çarşamba - 23:24




Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Konyaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.





Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 31. hafta mücadelesinde deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Bordo mavili ekip; Trezeguet, Edin Visca (pen) ve Fountas'ın golleriyle rakibini 3-1 mağlup ederek sahadan galip ayrıldı.

Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı maçın ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"Galibiyetle döndüğümüz için mutluyum. Oyuna iyi başladık. Oyun istediğimiz gibi başladı. Oyun planladığımızın dışına çıktı öne geçince. Daha agresif savunma yapmamız lazımdı. Rakibi geriye püskürtmekte biraz uzak kaldık. O ara bir formasyon değişikliği düşünüyorduk. Oyun işlediğimiz gibi akarken kenar ortasından gol yedik. Taraftar ve oyuncuların coşkusu üzerimize gelmeye başladı ama genelde pozisyon vermedik. Rakibi geriye ittirebilirdik.

Taxi’nin harika golüyle maçı kopardık. Yaşanan süreçten sonra galibiyetten dönmek son derece önemli. 17 gün sonra maç oynandı. Bundan sonraki maç 9 gün sonra. Takımlarda ritimleri yakalamak kolay olmuyor. TFF sezon başı planlama yaparken dikkat etmeli. Ocak ayında kadromun yarısı yoktu 8 maç oynadık. Planlama bu anlamda iyi değil. Bir futbol takımı için çok sağlıklı bir durum değil.

ORSİC DÖNDÜ


Orsic uzun sakatlıktan sonra oyuna girdi. Bizi mutlu etti. Trabzonspor güçlüdür. Bu ülkede futbol anlamında çok önemli işler yapmıştır. Kupalar kazanmış, şampiyonluklar almıştır.

Konyaspor iyi takım. Buralarda olmamalılar. İyi çıkacaklarını düşünüyorum ve başarılar diliyorum.

TARAFTAR CEZASI

Taraftarımız bizim için çok etkili. Bize olumlu destek verdiklerinde itiyorlar. Böyle bir süreç yaşandı. Bununla ilgili profesyoneller muhakkak bir şeyler konuşacaklardır. Benim için bu durumu konuşmak olmayacaktır. İnsanlar dilini, üslubunu değişirlerse oyuna dönebiliriz diye düşünüyorum. Ben bu tarafından bakacağım."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap