SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı: ''Takıma marka değeri olan orta saha oyuncusu katacağız''

Abdullah Avcı: ''Takıma marka değeri olan orta saha oyuncusu katacağız''

31 Mayıs 2021 Pazartesi - 15:33




Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı'dan flaş açıklamalar geldi.





Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı'dan önemli açıklamalar geldi.

Savunmada 3 ismin kalacağını açıklayan Avcı marka değeri olan bir orta saha alacağını ifade etti.

Avcı yaptığı açıklamada "Yeterlilik ve oyuncu kalitesi devreye giriyor. Bunu arttırabilirsek ki arttıracağız. Yönetim başkan çok iyi çalışmalar yapıyor. Herkesin bir birinden haberi var. İyi bir koordinasyonda çalışıyoruz. İnatçı, vazgeçmeyen, güncel oyunda oynayan, kaybettiği yerde tekrar tepki veren, zihinsel olarak hep sahada kalan takım yaratmamız gerekiyor. 

Vitor Hugo ve Edgar devam ediyor. Hüseyin Türkmen devam ediyor. Bir tane bu lige uygun, bu ligi yaşamış, saygı olan stoper daha işin içine katacağız. Sol bek de ciddi çalışmalar var. 7 - 9 oyuncu üzerinde çalışmamız oluyor. Doğru örtüşen bir tane sol bek ile ki bir tane olacak. Bruno Peres’in şöyle bir avantajı var. Sağ ve solda oynadı. Sol bek orjinli net oyuncu alacağız. Bir tane stoper. Bir tane orta sahaya oyunun iki yönünü oynayan belki marka değeri olan oyuncu katacağız. 50 - 55 maç arası olacak." ifadelerini kullandı. 

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap