SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı şampiyon kadroyu yeniden kuruyor!

Abdullah Avcı şampiyon kadroyu yeniden kuruyor!

15 Kasım 2023 Çarşamba - 14:12




Bordo-mavili ekibin, iki eski yıldızını kadrosuna katmasına kesin gözüyle bakılıyor.





Hırvat teknik adam Nenad Bjelica ile yaşanan yol ayrımı sonrasında Trabzonspor'a imza atan tecrübeli teknik adam Abdullah Avcı, son 4 maçta 10 puan toplayarak bordo-mavili ekibi şampiyonluk hattına yakınlaştırdı. Trabzonspor'daki ikinci dönemine başarılı bir şekilde başlayan tecrübeli teknik adam, kış transfer sezonu için şimdiden çalışmalara başladı.

Kış transfer sezonunun başlamasına az bir süre kala transfer çalışmalarını hızlandıran Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, gözünü eski yıldızlarına dikti.

Abdullah Avcı'nın Trabzonspor'a geri dönmesiyle 2021-2022 sezonunda elde edilen tarihi şampiyonlukta başrol oynayan Brezilyalı savunma oyuncusu Vitor Hugo'nun bordo-mavili yönetime haber yollayarak Trabzonspor'a geri dönmek istediği öğrenildi. Savunma oyuncularından memnun olmayan Abdullah Avcı'nın ise bu transfere sıcak bakabileceği ileri sürüldü.

NWAKAEME GERİ DÖNÜYOR

Tecrübeli savunma oyuncusunun yeniden bordo-mavili formayı terletme konusunda oldukça istekli olduğu belirtilirken Karadeniz ekibinin eski yıldızı Nijeryalı golcü Anthony Nwakaeme'nin Trabzonspor'a geri dönmesi bekleniyor.

Suudi Arabistan ekibi Al Fayha formasını terleten yıldız golcünün sezon sonunda Arap ekibi ile yolları ayırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Yıldız futbolcunun geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı aracılığıyla Abdullah Avcı için mesaj yayınlaması ve paylaşımlarında sık sık Trabzonspor'a yer vermesi bordo-mavili ekibe geri döneceği yolundaki iddiaları güçlendirdi.

Trabzonspor forması altında 145 maçta görev alan yıldız futbolcu takımına 47 gol 40 asistlik katkı sundu. Nijeryalı yıldız futbol hayatı boyunca ise 433 maçta görev alırken 133 gol 92 asiste imza attı.

Her isi isimde bordo-mavili ekibin 2021-2022 sezonunda elde ettiği tarihi şampiyonlukta başrol oynamıştı.

Beğendim
7
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap