SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı kimlere mesaj verdi?

Abdullah Avcı kimlere mesaj verdi?

12 Mart 2021 Cuma - 15:38




Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın alt yapıya yaptığı ziyaretinin A takımdaki isimlere mesaj olduğu öğrenildi.





Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, beraberinde Emrah Tok ve Turgut Kura ile, alt yapı akademisinin idari binasına gitti. 

İdari binadan alt yapı sorumlusu Hamit Cihan ile buluştu ve ondan bir brifing aldı.. Bu değimiz gibi uzun bir aradan sonra gerçekleşti. Cihan görüntülü sunum yaptı. Alt yapıyı anlattı. 

Sunumun yapıldığı toplantıya, alt yapıda görevli, tüm teknik adamların katılması da dikkat çekti. 

Hamit Cihan’ın sunumunu beğenen Avcı, Trabzonspor’daki işleyişin çağdaş bir anlayışla devam ettiğini söyledi bütün akademi personeline teşekkür etti.. 

Hatta Avcı akademiden çıkarken Hamit Cihan’a, “ne zaman isterseniz alt yapıdan futbolcuları A takım idmanına getirebilirsiniz, kaynaşırız” da dedi.


Alt yapı ziyaretinin altında yatanlar

Trabzonspor’da son haftalarda yaşanan form düşüşü herkesin dikkatini çekiyor. Bir çok isim hayal kırıklığı yaratmaya başladı. Son 3 haftada 2 yenilgi gelince homurdanmalar da başladı. Teknik direktör Abdullah Avcı için gelen övgü mesajları yerini sert eleştirilere bırakmaya başladı. Hatta artık takımda yeni isimlerin görülmesi gerektiği de yazıldı. Bunun üzerine Avcı’nın kadroda değişime gideceği haberleri çıkarken dikkat çeken bir hamle geldi. Avcı, altyapıya ziyarette bulundu. Bilgi alış verişi yaptı. Avcı’nın bundan sonraki süreçte genç isimlere daha çok forma vereceğinin mesajını verdiği iddia edildi. Ayrıca A takımdaki formsuz isimlere “alternatifsiz olduğunuzu sanmayın, gençler de var demek istedi” denildi.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap