SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı ikna etti! Nwakaeme Trabzonspor’da!

Abdullah Avcı ikna etti! Nwakaeme Trabzonspor’da!

02 Ocak 2024 Salı - 12:43




Trabzonspor’da adını efsaneler arasına yazdıran ve şampiyon kadronun unutulmaz ismi olan Anthony Nwakaeme yeniden Trabzonspor’a dönüyor. İşte sürpriz transferin detayları ve peş peşe gelen açıklamalar…





Trabzonspor'un şampiyon olduğu 2021-2022 sezonu sonunda sözleşmesi sona eren Nwakaeme, Al-Fayha'ya transfer olmuş ve bordo mavili taraftar büyük şaşkınlık yaşamıştı.

Şampiyon kadrosunun efsane ismi olan Anthony Nwakaeme için uzun süredir spor kulislerinde flaş iddialar ortaya çıkmıştı.

Bu sezon başından itibaren Trabzonspor’a geri döneceği yönünde büyük iddiaların ardından Anthony Nwakaeme için son yaşanan gelişmeler bordo mavili camiada büyük heyecan yarattı.

İşte Anthony Nwakaeme transferinin perde arkası ve gelen açıklamalar…

Trabzonspor'un transfer gündemine dair önemli açıklamalarda bulunan Başkan Ertuğrul Doğan, Anthony Nwakaeme ile görüştüklerini doğruladı.


Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan Anthony Nwakaeme ile ilgili yaptığı açıklamada, “Anthony Nwakaeme için hocamızın görüştüğü doğru. Nevzat kardeşimizle görüşme yaptık. Teknik olarak onay gelmedi. Geldiği zamana geldiği zaman mali durum ve sağlık açısından karar vereceğiz. Sorunsuz kişiliğiyle sorun yaşatmamış artı olmuştur. İnceledikten sonra bir karar alınacaktır.” İfadelerini kullandı.

Bu açıklamalar Trabzonspor taraftarını heyecanlandırırken bir açıklama da Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı’dan geldi.

Abdullah Avcı Nwakaeme için yaptığı açıklamada, “Tony ile ben buradan ayrıldıktan sonra da yazın da buraya geldikten sonra da iletişim halinde olan birisiyim. Tony burada çok saygınlık gören birisi. Bunun Tony veya başkası kim olursa olsun Trabzonspor menfaatleri doğrultusunda bir şey olacaksa bunun değerlendirmesini yapabiliriz. Tony iletişimde olduğumuz birisi.” dedi.  

Suudi Arabistan ekibiyle kontratı bu yaz bitecek olan 34 yaşındaki Nijeryalı futbolcu Nwakaeme Al-Fayha formasıyla 41 maçta 12 gol atıp 4 de asist yaptı.

Beğendim
15
Sevdim
7
Beğenmedim
6
Üzgün
0
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap