SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı emri verdi! Trabzonspor’un scoutı Maksim Samorodov için çıkarma yaptı!

Abdullah Avcı emri verdi! Trabzonspor’un scoutı Maksim Samorodov için çıkarma yaptı!

19 Ekim 2023 Perşembe - 10:26




Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı gözünü Maksim Samorodov'a dikti. Kazakistan'ın Danimarka ile oynadığı milli maçta forma giyen 21 yaşındaki forvet oyuncusu son zamanların en gözde yıldız adayları arasında gösteriliyor.





Trabzonspor’a dönen Abdullah Avcı’nın hedefi kadro derinliği oluşturmak... milli arada bu yönde çalışmalarına başlayan Avcı ayrıca yerli statüsünde oynayabilecek bir Türki oyuncuyu da Ocak ayında kadroya katmak istiyor. 

AVCI GÖZÜNÜ MAKSİM SAMORODOV'A DİKTİ

Bu kapsamda Avcı önceki akşam (14 Ekim) Kopenhag’da oynanan Danimarka-Kazakistan maçına bir gözlemci gönderdi. Kazak takımının 20 yaşındaki 10 numarası Maksim Samorodov’u izlettirdi. Aynı zamanda sol kanatta da oynayabilen 2002 doğumlu Kazak oyuncu UEFA Konferans Ligi’nde takımı Aktobe ile 4 maçta 2 gol ve 1 asistle dikkat çekici bir performans ortaya koydu. 

Parken’de oynanan maçı Danimarka 3-1 kazanırken Samorodov forvet arkasında Beşiktaşlı Zaynudtinov’la birlikte forvet arkasında forma giydi.  

Haber: İsmail DÜZGÜN


Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap