SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı: "Bu maçı unutun"

Abdullah Avcı: "Bu maçı unutun"

06 Mart 2024 Çarşamba - 10:57




Son 4 resmi maçında gol dahi yemeden galibiyete uzanan Trabzonspor'un serisi Alanyaspor deplasmanında bitti.





İlk yarıda etkili bir futbol sergilemesine rağmen bitiricilik noktasında sıkıntı çeken ve 8. dakikada geriye düşüp, 38'de inanılmaz bir hatayla geriye düşen Trabzonspor sahadan 3-1'lik yenilgiyle ayrılırken; teknik direktör Abdullah Avcı maçın ardından soyunma odasında takımına seslendi.

İlk yarıda hatta 60 dakikalık bölümde doğruları yaptıklarını belirten Avcı'nın "Fakat ilk atakta gol yiyoruz. İkinci gol zaten örneği yok. Anlık konsantrasyon kaybının bedeli ağır oluyor. Futbolda elbette böyle şeyler var ancak Trabzonspor hiçbir şartta pes etmemeli. Skor ne olursa olsun. Çevirmek adına daha fazlasını yapabilirdik. Pes etmeyi, mücadeleyi bırakmayı asla kabul etmem" dediği öğrenildi.

Bu maça takılmamaları gerektiğini belirten deneyimli çalıştırıcı "Lig ve kupadaki hedefler önümüzde duruyor. Her şey bize bağlı. Bu maçı unutun. Telafi etme şansımız var. Önce Karagümrük sonra Fenerbahçe. Üst üste 2 maçı evimizde oynayacağız ve inanıyorum ki gerekeni yapacağız" ifadelerini kullandı.



 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap