SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı böyle motive etti: Kazanırsak çok şey değişebilir

Abdullah Avcı böyle motive etti: Kazanırsak çok şey değişebilir

21 Nisan 2021 Çarşamba - 10:04




Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı son idmanda oyuncularına böyle seslendi.





Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Trabzonspor, derbide Galatasaray'a konuk olacak. Zorlu karşılaşmanın oyuncularına kalitelerini göstermeleri için iyi bir fırsat olduğunu söyleyen teknik direktör Abdullah Avcı, “Galibiyet bizim için çok şeyi değiştirir” dedi. Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Trabzonspor, derbide Galatasaray'a konuk olacak. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı futbolcularına bugün çıkacakları Galatasaray maçının güçlerini gösterip, kalitelerini ispatlamak için iyi bir fırsat olduğunu söyledi. Dev maç için yapılan idmanlarda oyuncularına ligde kritik bir eşikten geçtiklerini vurgulayan tecrübeli teknik adam, "Kazanırsak bizim için çok şey değişebilir" diye konuştu.

"DAHA ÖNCE YAPMIŞTIK"

Avcı, "Daha önce birçok maçta bunu sahaya yansıtmıştık. Galatasaray karşısında da sizden bunu bekliyorum" diyerek oyuncularını maça hazırladı.Bordo-mavililerde cezalı Yusuf Sarı'nın yanı sıra sakatlığı bulunan Yunus Mallı ve hazır olmayan Trondsen forma giyemeyecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap