SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı: Bakasetas Talisca'dan daha iyi

Abdullah Avcı: Bakasetas Talisca'dan daha iyi

Karadeniz Özel

11 Şubat 2021 Perşembe - 12:17




Bugün medyanın önüne çıkacak olan Bakasetas’ın transferi, Avcı’nın bu sözleriyle gerçekleşti:





// Karadeniz Özel // Bu, övgü dolu sözlerin sahibi Abdullah Avcı… Övdüğü isim ise yeni transfer Anastasios Bakasetas. Tecrübeli çalıştırıcının, Yunan oyuncunun transferi öncesi yönetimle yaptığı toplantıda, “Trabzonspor geçtiğimiz sezon Talisca için çok uğraştı. Ancak şunu size açık yüreklilikle söylüyorum ki; Bakasetas Talisca’dan daha iyi. Alabilirsek bize katkısı müthiş olur” dediği, bu sözlerin ardından da transferin gerçekleştiği kaydedildi.

Oynadığı 3 maçta çok isabetli bir transfer olduğunu gösteren Anastasios Bakasetas’ın Trabzonspor’a kazandırılışında ilginç bir hikaye yatıyor. Yunan orta sahayı, teknik direktör Abdullah Avcı’nın çok istediği öğrenilirken, tecrübeli çalıştırıcının Bakasetas için ilginç bir benzetme yaptığı da ortaya çıktı. Abdullah Avcı’nın yönetimle yaptığı toplantıda, “Geçtiğimiz sezon Anderson Talisca’yı almak izin çok uğraştığınızı biliyorum. Ancak size şunun söyleyebilirim ki Bakasetas, Trabzonzonspor’da Talisca’dan daha yararlı olacak. Ondan iyi olduğunu garantisini de verebilirim” dediği ifade edildi. Bu gelişmenin ardından bordo-mavili kurmayların, Bakasetas transferi için Alanyaspor ile temasa geçtikleri ve anlaşma sağladıkları kaydedildi. 198 dakika sahada kalan Bakasetas bu süre içinde Trabzonspor’a 2 gollük katkı sağladı.

Öte yandan Yunan orta saha Anastasios Bakasetas bugün basın toplantısı yapacak. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleşecek olan toplantı saat 11:00’de başlayacak. Bakasetas, medyanın sorularını yanıtlayacak.

Beğendim
2
Sevdim
7
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap