SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdülkadir'in doktorundan flaş açıklama 'Ayakkabı

Abdülkadir'in doktorundan flaş açıklama 'Ayakkabı

06 Mart 2019 Çarşamba - 16:30




Trabzonspor'un genç yeteneği Abdülkadir Ömür 1 haftalık tedavi sürecinin ardından Trabzon'a döndü.





Trabzonspor’da ayağındaki sakatlık nedeniyle forma 2 haftadır forma giyemeyen ve tedavisi için Almanya’ya giden Abdülkadir Ömür tedavisini tamamlayarak Türkiye’ye döndü. Almanya’da Trabzonspor’un eski doktoru TFF Milli Takım Doktoru Ufuk Şentürk tarafından 1 hafta tedavi altına alınan Abdülkadir Ömür ile ilgili açıklama geldi.

"AYAKKABI DAHİ GİYEMİYORDU..."

Trabzonsporlu oyuncu ile ilgili konuşan doktor Ufuk Şentürk “ Türk futbolunun en yetenekli ve milli futbolcularından Abdülkadir Ömür kardeşimi uzun zamandır yaşadığı şiddetli ağrıları sebebi ile bir hafta boyunca Berlin’de tedavi ettik. Geldiği gün şikayetleri nedeniyle ayakkabı dahi giyemeyen sporcumuza geniş çaplı tetkikler sonrasında çok yönlü tedavi yöntemleri uyguladık ve şikayetlerini belirgin şekilde azalttık."

"2 HAFTA DAHA TEDAVİSİ SÜRECEK"

Sözlerini sürdüren Şentürk "Kulübünün isteği üzerine bugün Trabzon’a dönen sporcumuz için planladığımız özel tedavi programı kulübünde yaklaşık 2 hafta daha devam edecektir. Abdülkadir kardeşime bizlere gösterdiği güveni sebebiyle teşekkür ederim.” Açıklamasını yaptı. 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap