SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdülkadir Ömür yanlış ameliyat edildi futbol hayatı bitebilir!

Abdülkadir Ömür yanlış ameliyat edildi futbol hayatı bitebilir!

01 Kasım 2020 Pazar - 16:08




İddianın sahibi Trabzonspor’a çok yakın bir isim… Bu kişiye göre sol dizinden Almanya’da operasyon geçiren Abdülkadir Ömür yanlış ameliyat edildi. Aynı kişi iddialarına şöyle devam etti: “Türkiye’de birçok uzman varken Almanya’ya Ufuk Şentürk denen sıradan doktora götürüldü. Hatta ameliyat sonrası şov bile yapıldı. Ancak Ömür’ün şu anki durumu iyi değil. Her maçta ağrılar yaşıyor. Yeniden ameliyatı söz konusu. Zaten böyle bir şey yaşarsa belki de genç yaşta futbol yaşamı bitecek…”





Daha 1 sezon önce Avrupa’nın önemli takımlarının peşinde olduğu 20 milyon Euro’luk teklifler yaptığı Abdülkadir Ömür bu sezon dökülüyor.

Her maç adeta kontenjandan oynayan Ömür, son yapılan Kasımpaşa sınavında da sahanın en kötü isimlerinden birisiydi.

Genç yetenek, yaşadığı sakatlık nedeniyle maçı tamamlayamadı ve 61’inci dakikada yerine Djaniny’ye bıraktı.




Abdülkadir Ömür’ün bu durumuyla ilgili görüşünü aldığımız bordo-mavili kulübün önemli bir ismi şok iddialarda bulundu.

Bu kişinin bize anlattıklarına göre geçtiğimiz yıl sol dizinden Almanya’da operasyon geçiren Abdülkadir Ömür yanlış ameliyat edildi. Aynı isim bize şunları anlattı:




''Türkiye’de bu işinin önemli isimleri varken, Ömür Almanya’ya Ufuk Şentürk denen sıradan adama ameliyat oldu. Hatta operasyonun ardından medyaya şov içerikli paylaşımlar yaptılar. Sözde güç gösterisinde bulundular. Ancak biz biliyorduk ki bunun faturası çocuğa ağır bir şekilde çıkacak. Öyle de oluyor. Abdülkadir Ömür ameliyattan sonra doğru düzgün bir maç oynamadı. Çünkü dizindeki sorunları devam ediyor. Yakında yeniden bıçak altına yatacak. Böyle bir durum söz konusu olursa belki de genç yaşta futbol yaşamı bitebilir. Yazık ki ne yazık…”
 
Beğendim
2
Sevdim
2
Beğenmedim
17
Üzgün
20
İnanılmaz
3

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap