SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdulkadir Ömür 'Masum Çocuklar Artık Öldürülmesin'

Abdulkadir Ömür 'Masum Çocuklar Artık Öldürülmesin'

25 Aralık 2023 Pazartesi - 15:51




Abdülkadir Ömür ödül törönüne katılamadığı için bir video yayınladı. Videoda yıldız oyuncu Şehitleri ve Filistin'de ki katliamı Unutmadı





Turkuvaz Medya Spor Zirvesi'nde, 'Süper Lig'in En İyileri' ödülleri sahiplerini buldu. Turkuvaz Medya Merkezi’nde gerçekleşen organizasyonda Yılın en iyi 10 numarası ödülü Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Abdülkadir Ömür'e veridli.

Törene katılamayan Abdülkadir Ömür tesislerde bir video çekerek törene onunla katıldı. Videoda önemli mesajlar veren Ömür ;

BU KATLİAMA DUR DEYİN!

Ben Abdülkadir Ömür programa katılamadığım için affınıza sığınıyorum.Beni bu ödüle layık görenlere teşekkür ediyorum.Ülkemizin içinden geçtiği bu kederli zamanda şehitlerimize rahmet başta aileleri olmak üzere ülkemizede başsağlığı diliyorum.Sözlerime Filistin ile devam etmek istiyorum.Ne yazık ki dünya Filistin halkının İsrail tarafından katledilmesini izliyor.Dünya artık bu katliama durdemeli. Masum çocuklar ölmemeli.Haydi dünya Haydi Türkiyem bu zulme dur de!

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap