SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdülkadir Ömür kararı belli oldu! Ocak’ta gönderiliyor...

Abdülkadir Ömür kararı belli oldu! Ocak’ta gönderiliyor...

17 Eylül 2021 Cuma - 10:22




Trabzonspor yönetimi, Abdülkadir Ömür'ü devre arasında 1.5 yıllığına Almanya'ya kiralamaya hazırlanıyor.





Fotospor'un haberine göre, Trabzonspor yönetimi Abdülkadir Ömür ile ilgili kararını verdi… genç oyuncu devre arasında 1.5 yıllığına Almanya’ya kiralanacağı iddia edildi.

Özellikle futbolcu gelişimi konusunda uzmanlaşan Bundesliga takımlarından birisine verilecek. Bu kiralamada para kazanma birinci öncelik olmayacak. Burada asıl amaç Abdülkadir’in gelişimini tamamlaması olacak.

Kısa süre önce Trabzonspor’un eski hocası Eddie Newton’ın “dünya yıldızı olacak potansiyeli var. Ancak yeterli bilimsel çalışmalarla gelişimine yardım edilmemiş. Yurt dışına gitmesinin hem kendisine hem de Trabzonspor’a faydası olur. Kalırsa psikolojik ve teknik/taktik olarak gelişimini tamamlayamayacağı için sıkıntı olacak” dediği ortaya çıkmıştı.

Chelsea’nin scout şefi olduğu dönemden Abdülkadir’i tanıyan Newton’ın o dönemde hazırladığı raporda; Abdülkadir’in alt yapıdaki gelişim sürecinde antropometrik ölçüm araçlarının kullanılmadığı; anaerobik dayanıklılık, alaktik anaerobik enerji, laktik anaerobik enerji ve relatif kuvvet konularının üzerine düşülmediğini belirtti. Ayrıca alt problemler konusunda herhangi bir çözüm üretilmemesi üzerinde durdu. 

Öte yandan Abdülkadir Ömür aleyhine son dönemde Trabzon şehrinde ciddi bir kamuoyu baskısı yaratılmaya çalışılıyor. Genç oyuncunun yıllar önce köyünde yaptırdığı evde 3 yıldır ailesinin yaşamasına rağmen son dönemde bu ev üzerinden tepki veriliyor.

Fotospor

Beğendim
8
Sevdim
4
Beğenmedim
1
Üzgün
3
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap