SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdülkadir Ömür'ün başına bunun geleceğini Eddie Newton söylemişti

Abdülkadir Ömür'ün başına bunun geleceğini Eddie Newton söylemişti

14 Eylül 2021 Salı - 09:28




Trabzonspor'un genç yıldızı Abdülkadir Ömür, dün akşam Galatasaray karşısında ilk yarı tamamlanmadan Abdullah Avcı tarafından oyundan alındı. Tribünlerden gelen ıslık sesleri ve protestolar eşliğinde yedek kulübesine giden genç oyuncu uzun süre ağladı.





Trabzonspor’da gündem Abdülkadir Ömür… Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun bir kaç ay önce “20 milyon euro’ya satmadım…” diye açıklama yaptığı genç yıldız adayı dün akşam ıslıklarla oyundan alındı. Bir taraftar sahaya girdi. Elindeki formayı 100’üncü maçına çıkan Abdülkadir’e verdi. “Düzgün top oyna” dedi.

TAYLAN TESELLİ ETTİ

Taraftarların oyundan çıkarken protesto ettiği Abdülkadir’i, Trabzonspor yedek kulübesinde teselli eden ise Galatasaraylı Taylan oldu.

ESKİ HOCASI UYARMIŞ


Bu arada Abdülkadir’le ilgili bir gerçek daha ortaya çıktı. Geçen sezon takımın başına geçen Eddie Newton’ın genç oyuncu için, “dünya yıldızı olacak potansiyeli var. Ancak yeterli bilimsel çalışmalarla gelişimine yardım edilememiş. Yurt dışına gitmesinin hem kendisine hem de Trabzonspor’a faydası olur. Kalırsa psikolojik ve teknik/taktik olarak gelişimini tamamlayamayacağı için sıkıntı olacak” demişti.

Newton, Chelsea’de yıllarca scout olarak görev yapmış futbolcu gelişimi üzerine uzmanlaşmış bir isimdi.

Fotospor

Beğendim
15
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap