SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdülkadir Ömür için köprüden önce son çıkış! Top artık yönetimde

Abdülkadir Ömür için köprüden önce son çıkış! Top artık yönetimde

11 Ocak 2024 Perşembe - 12:55




Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür'ün geleceği soru işareti olmaya devam ediyor! İşte yaşanan son gelişmeler...





Trabzonspor'un oyuncu grubu içerisinde Abdülkadir Ömür kadar iniş çıkış yaşayan ve ağır sakatlıklar geçiren başka bir oyuncu yok. Başakşehir maçında oyundan çıkarken taraftar tarafından ıslıklandı. Tepki gördü. Bu durumdan sonra hiçbir şekilde ortalıkta görünmedi.
 
Adele sakatlığı yaşayan Ömür bu nedenle bu hafta da olmayabilir. Abdullah Avcı oyuncusundan kendisini zorlamamasını istedi.
 

 
Bir nevi Ömür’ü korumaya aldı. Bir süre daha süreç böyle devam edecek.  Ömür için gelen tekliflere bakılıyor. Fransa'dan ve İspanya'dan teklifler değerlendiriliyor.
 
Ancak 2021'de 27 milyon euro değeri olan Abdülkadir için "şimdi kiralık gelsin, tutarsa bonservisini alırız" şeklinde gelen teklifler yönetimin keyfini kaçırıyor.
 
En iyi teklif Fransa Lig-1'den gelirken o teklif de kiralama artı, beklentileri karşılarsa 5.5 milyon euro'ya bonservisinin alınması, haklarının yüzde 20'sinin Trabzonspor'da bırakılması.  
 
Yönetime göre bu çok düşük bir rakam. Ancak kaldıkça genç oyuncunun erimesi ve taraftarın gözünde bir türlü yıldız olamaması kafa karıştırıyor.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
10
Sevdim
2
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap