SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdülkadir Ömür gidiyor mu?

Abdülkadir Ömür gidiyor mu?

23 Ekim 2023 Pazartesi - 12:52




Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın gelmesine en çok sevinen oyuncuların başında Abdülkadir Ömür geliyor.





Nenad Bjelica ile bir türlü yıldızı barışmayan Abdülkadir Ömür, eski hocası Abdullah Avcı'nın gelmesiyle mutluluktan uçuyor. Hırvat hocanın kalması durumunda takımdan ayrılmayı kafasına koyan genç futbolcu, sezon sonunda ayrılmak istiyordu. Hatta Başkan Ertuğrul Doğan'a da bunu iletmişti.

Abdullah Avcı'nın takımın başına geçmesinden sonra bu kararını askıya alan Ömür'e Avcı'dan bir nevi transfer yasağı geldi. Oyuncusuyla görüşen başarılı teknik direktör; "sen benim önümüzdeki yılların kadro planlamasındaki en merkez oyuncularımdan birisin. Trabzonspor'un iskelet kadrosunun yıldızı olacaksın. Ne transferi. Türkiye'den zaten bi takıma gitmene izin vermem. Ülkenin en büyük takımının yıldızı olacaksın. Daha ne olsun. İlla Avrupa istiyorsan da üst düzey bir takıma gitmen lazım. O zaman izin veririm. Bu oluncaya kadar da tam kapasiteye çıkman ve üst düzey futbol oynaman gerek. Bu kabiliyet sende var. Bunu beraber başaracağız" diyerek oyuncusunun gönlünü aldı, ikna etti.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
4
Sevdim
3
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap