SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdülkadir Ömür eleştirilerine yanıt! "Daha iyi bir şey gösterdiğini düşünmüyorum..."

Abdülkadir Ömür eleştirilerine yanıt! "Daha iyi bir şey gösterdiğini düşünmüyorum..."

09 Eylül 2023 Cumartesi - 10:06




Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Ermanistan maçı sonrası açıklamalarda bulundu.





A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu beşinci hafta maçında Ermenistan ile 1-1 berabere kalınan mücadele sonrası açıklamalarda bulundu.

Abdülkadir Ömür'ün milli takım kadrosuna çağrılmaması yönündeki eleştirilere yanıt veren Kuntz, genç oyuncunun, milli takıma çağrılan oyunculardan daha iyi performans göstermediğini ifade etti.

Trabzonspor'un Antalyaspor ve Galatasaray ile oynadığı maçları tribünden takip ettiğini belirten Alman çalıştırıcı, "Abdülkadir Ömür'ün o maçlarda şu anki oynayan oyuncularımızdan daha iyi bir şey gösterdiğini düşünmüyorum. Kapı herkes için açık. Şu an mesela Yusuf'u tekrar çağırdık. Çünkü Adana Demirspor'da çok iyi işler yapıyor. Mesela Okay'ın da ya da Ozan Tufan'ın da İngiltere'deki maçlarını takip ediyoruz. Fakat şu anki kurduğumuz kadroda en doğru şekilde, en iyi bize yardımcı olabilecek oyuncuları seçtiğimizi düşünüyoruz" dedi.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
4
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap