SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > 850 bin euro’ya 4 oyuncu nasıl mı alınır?

850 bin euro’ya 4 oyuncu nasıl mı alınır?

02 Şubat 2020 Pazar - 17:38




Trabzonspor yönetimi transferin yıldızı oldu… Ivanildo ve Avdijaj’ın sözleşmelerinin feshedilmesinden sonra Başkan Ahmet Ağaoğlu ellerinden 800-850 bin euro’luk bir transfer bütçesi kaldığını açıklamıştı.





O günden sonra bordo-mavililer Kayserispor’un sözleşmesini feshettiği Bilal Başacıklıoğlu’nun transfer etti. Guilherme’yi Malatyaspor’un elinden çekip aldı. Yetmedi bugün de Brezilya’nın Cruzeiro takımından Manoel ile daha önce Sivasspor ve Başakşehir’de oynayan Manuel Da Costa’nın transferi için görüşmeleri KAP’a bildirildi.

850 bin euro’ya 4 transferin sırrı ne?

Bilal’a sezon sonuna kadar 162 bin TL yani 25 bin euro ödenecek. Guilherme’nin sözleşme feshi için Malatyaspor’un hesabına 40 bin euro yatırıldı. Manoel ve Da Costa için bir ödeme yapılmayacak. Ancak elde kalan yaklaşık 800 bin üç oyuncu arasında hem maaş, hem de menajerlik ücreti olarak üçe bölünecek. Bunlar arasında 300 bin euro ile en yüksek ödemenin Guilherme ve menajerin 250’şer bin euro’nun ise Manoel ve Da Costa ile menajerlerine yapılacağı tahmin ediliyor.

Beğendim
14
Sevdim
3
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap