SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor Wright ile 1 yıllık anlaştı

Trabzonspor Wright ile 1 yıllık anlaştı

17 Temmuz 2016 Pazar - 18:50




Trabzonspor Basketbol Takımı Julian Wright ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.





Trabzonspor Basketbol Takımı Bsından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Alpaslan Beşli, 4-5 numaralı pozisyonda oynayan 29 yaşındaki ABD vatandaşı Julian Wright ile 1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Son olarak İtalyan ekiplerinden Dolomiti Energia Trento takımında oynayan 2.03 boyundaki oyuncu Sırasıyla New Orleans Hornets, Toronto Raptors, Maccabi Rishon Lezion, Krasnye Krylia, Panathinaikos ve son olarakta geçtiğimiz yıl Eurocup ta rakibimiz olan Dolomiti Energia Trento takımında oynadı.

Trabzonspor Basketbol Takımı basından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Alpaslan Beşli, 4-5 numaralı pozisyonda oynayan 29 yaşındaki ABD vatandaşı Julian Wright ile 1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Son olarak İtalyan ekiplerinden Dolomiti Energia Trento takımında oynayan 2.03 boyundaki oyuncu Sırasıyla New Orleans Hornets, Toronto Raptors, Maccabi Rishon Lezion, Krasnye Krylia, Panathinaikos ve son olarakta geçtiğimiz yıl Eurocup ta rakibimiz olan Dolomiti Energia Trento takımında oynadı.

OKU ve YORUMLA >>>http://www.61saat.com/spor/trabzonspor-wright-ile-1-yillik-anlasti-h318033.html

61saat
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap