SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzon'da kupa alayı

Trabzon'da kupa alayı

10 Mayıs 2013 Cuma - 09:25




Sivasspor’u sahadan silerek adını Ziraat Türkiye Kupası finaline yazdıran Trabzonspor’da büyük sevinç hakim. Bordo-Mavililer finalde karşılaşacağı Fen





SIRA FENER’DE Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında sezonun en iyi futbolunu ortaya koyup Sivasspor’u adeta sahadan silerek adını finale yazdıran Trabzonspor’da büyük sevinç yaşanıyor. Avrupa kupalarına katılma yolunda da önemli bir adım atan Bordo-Mavililer finalde karşılaşacağı Fenerbahçe’yi devirerek kupayı 9. kez müzesine getirmekte kararlı. FİNAL BURSA’DA MI? Avni Aker Stadyumu'nun tribünlerini tıklım tıklım dolduran 20 bin Bordo-Mavili taraftarı öven Teknik Direktör Tolunay Kafkas, "Seyircimizle bütünleştiğimiz zaman ne kadar güçlü bir takım, ne kadar büyük bir camia olduğumuzu Sivasspor maçında gösterdik. Kendi iç dinamiklerimizi kullanırsak, taraftarımızın bu desteği her koşulda sürerse daha büyük işler yaparız” dedi. Öte yandan Trabzonspor Kulübü TFF’ye Fenerbahçe ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final maçının önceki gün hayatını kaybeden Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı’nın anısına Bursa Atatürk Stadı’nda oynanması konusunda teklifte bulundu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap