SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzon'a yiğidoluk sökmez

Trabzon'a yiğidoluk sökmez

10 Şubat 2013 Pazar - 09:31




Galibiyet hasretine geçen hafta Gaziantep’i 4-1 yenerek son veren Fırtına, bugün Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak. Trabzonspor’da hedef uzun bir





MORALLER ARTACAK Trabzonspor bugün kritik bir maçta Sivasspor karşısına çıkıyor. Ligde ummadığı bir konumda olan Bordo-Mavililer, geçen hafta Gaziantep karşısında aldığı galibiyetin devamını getirmek için zorlu maçta mutlak 3 puan hedefliyor. Teknik Direktör Tolunay Kafkas ile yeni bir sürece giren Trabzonspor, Sivasspor maçını da kazanarak ligin 22. haftasında Fenerbahçe ile evinde oynayacağı zorlu maç öncesi morallerini daha da yükseltmek istiyor. ÖNEMLİ BİR MAÇ Teknik Direktör Şenol Güneş’in ayrılmasının ardından takımın başına geçen ve çıktığı ilk lig maçında Gaziantepspor’u 4-1 gibi farklı bir skor ile yenerek camiaya moral veren Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, üst üste alınacak galibiyetlerin kendilerini toparlama adına büyük bir önem taşıdığını vurguladı. Kafkas, hafta içinde yaptığı antrenmanlarda duygusal dağınıklık yaşayan ve güven bunalımı geçiren oyuncularını toparlamaya çalıştı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap