SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzon yine kayıp

Trabzon yine kayıp

25 Ekim 2015 Pazar - 09:38








Spor Toto Basketbol Ligi’nde mücadele eden Trabzonspor Medical Park yine gülemedi. Hayri Gür Spor Salonu’nda oynanan ve baştan sona kadar konuk takım Demir İnşaat Büyükçekmece lehine geçen müsabaka az sayıda taraftar ile oynandı. Maçta gülen taraf konuk ekip oldu.

Savunması kuvvetli, isabetli atışları ile oyunda kazanma azmi adına hırslı oynayan taraf konuk takımdı. Trabzonspor MP ise her zamanki gibi baştan skor farkı yiyor, son dakikalarda uyanınca atı alan Üsküdar’ı geçiyor. Bu maçı kazanması için hakemin ekstra beş dakika maçı uzatması lazımdı.

Bordo-Mavililer oyuna tamamen yabancılarla başladı. Birinci periyotta her zamanki gibi oyuna vasat başlayan ev sahibiydi. Rakip ise hareketli, çabuk, kazanma azmi olan taraftı. Hal böyle olunca sonunda kaybeden taraf da belliydi. İkinci periyotta Bordo-Mavililer hata üstüne hata yaptı. Şayet bu periyotta toparlanıp topu iyi kullansaydı belki de maçı kazanacaktı. İkinci yarı Trabzonspor MP için uyanma vakti gelmişti.

Hakemler tercih hakkını Trabzonspor’dan yana kullansa da takımın kazanması imkansızdı. Nedeni hatalar zinciri doluydu. Oyunun son çeyreğinde 17 sayı fark olunca, Büyükçekmece top çevirerek zamanı iyi kullanıp, güzel de defans yapınca, müsabakayı kazanmasını bildi. Ev sahibi sona doğru rakibini zorlasa da kaybeden taraf oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap