SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzon’un en büyüğü Yol İş Sendikası

Trabzon’un en büyüğü Yol İş Sendikası

22 Nisan 2023 Cumartesi - 11:55




Trabzon’da düzenlenen Yıldız Kızlar Futsal turnuvası sona erdi. Turnuvada Akçaabat Cumhuriyet Orta Okulu’nu 2-0 mağlup eden Yol İş sendikası Orta Okulu şampiyonluk ipini göğüsledi





GENÇLİK ve Spor Bakanlığının 2022-2023 öğretim yılı okul sporları faaliyet programında yer alan Yıldız Kızlar Futsal Turnuvası 30 Nisan-14 Mayıs tarihleri arasında Trabzon’da düzenlendi. 14 Okulun katılımıyla gerçekleştirilen turnuvada son dönemde Trabzon’un parlayan yıldızı Yol İş Sendikası Orta Okulu Kız Futsal Takmı şampiyon oldu. Yarına finalde Çukurçayı Orta Okulu’nu penaltılarla 3-2 mağlup eden yol iş sendikası finalde ise Akçaabat Cumhuriyet Orta Okulu 2-0 mağlup ederek kupaya uzandı. Turnuvada Akçaabat Cumhuriyet Orta Okulu ikinci, Ata Orta Okulu ise üçüncü oldu.

YOL İş Sendikası Orta Okulu  3-5 Mayıs 2023 tarihleri arasında Giresun ilinde düzenlenecek grup müsabakalarında Trabzon’u temsil etmeye hak kazandı. Takımdan sorumlu Beden Eğitimi öğretmenleri Zafer Yener ve İskender Altuntaş bu sene kurdukları takımla birlikte büyük başarılara imza attıklarını söylediler. Yener ve Altundaş; “ Okulumuzda kız futboluna ilginin çok olduğunu biliyorduk. Bu sene bir takım kurduk ve Trabzon’da şampiyon olduk. Gerek okul müdürümüz Hüseyin Keleş'in gerekse velilerimizin bizlere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap