SON DAKİKA



Haber > Spor > Top bizde kalsın

Top bizde kalsın

10 Eylül 2015 Perşembe - 10:55




Bordo-Mavililer, Kayserispor maçını kazanmanın planlarını yaparken, Teknik Direktör Şota Arveladze oyuncularına, “Top bizde ne kadar uzun kalırsa, son





Kayserispor maçı hazırlıkları tüm hızıyla sürerken Teknik Direktör Şota Arveladze, oyuncularına sık sık uyarılarda bulunuyor. Hedefinde çok hareketli, heyecan veren, hava veren, agresif olan bir Trabzonspor oluşturmak olan Gürcü çalıştırıcı, şuan için bu yolda emin adımlarla ilerlediklerini ve takımdaki birlik beraberlikten de mutlu olduğunu söylüyor. Futbolcularına, mutlu olmanın formülünü anlatan Şota, “Camiamız bizden başarı istiyor. Biz de başarıya açız. Bunu gerçekleştirmek için gecemizi gündüzümüze kattık. Birbirinize sıkıca kenetlenin. Önümüzde zorlu bir Kayserispor maçı var. Bu maçı kazanırsak önümüz daha da açılır” diyor. Şota ayrıca “Top bizde ne kadar uzun kalırsa, sonuca o kadar kolay gideriz” uyarısında bulunuyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap