SON DAKİKA



Haber > Spor > Tolga duvarları tekmeledi!

Tolga duvarları tekmeledi!

20 Mart 2015 Cuma - 08:18




UEFA Avrupa Ligi 3. tur maçında Beşiktaş, Brugge'e 3-1 mağlup oldu. Tolga, yaptığı hatalarla maça damga vururken, deneyimli kaleci koridora girerken d





UEFA Avrupa Ligi 3. tur maçında Beşiktaş, Brugge'e 3-1 mağlup oldu. Tolga, yaptığı hatalarla maça damga vururken, deneyimli kaleci koridora girerken duvarları tekmeledi.

TOLGA DİBE VURDU

Club Brugge'un attığı ilk golde büyük hatası olan Tolga Zengin, kelimenin tam anlamıyla yıkıldı. Daha maç bitmeden tribün tepkilerinin hedefi oldu. Bitiş düdüğü sonrası da Tolga şoktaydı. Hızla soyunma odasına gitmeye çalışan milli kaleciyi takım arkadaşları teselli etmeye çalıştı. Başta Ersan Gülüm olmak üzere yedek oyunculardan çoğunluğu milli futbolcuya moral vermek istedi. Ersan, Tolga Zengin'i yanına alıp, tribüne götürmek istedi ancak Tolga, takım arkadaşını itti. Yönetici Mete Vardar da benzer bir girişimde bulundu ancak Kartal'ın 1 numarası ikna olmadı.

DUVARLARI TEKMELEDİ

Tolga, tam koridora girerken eliyle "Bitti" der gibi bir hareket yaptı. Deneyimli kaleci ayrıca koridorda duvara tekme atarak kendine de kızgın olduğu mesajı verdi. Teknik direktör Slaven Bilic ile yardımcılarının da soyunma odasında Tolga'ya moral vermeye çalıştığı öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap