SON DAKİKA



Haber > Spor > Tek çıkar yol kazanmak

Tek çıkar yol kazanmak

05 Nisan 2014 Cumartesi - 11:10




Rizespor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, telafisi olmayan haftalara girdiklerini, tek düşüncelerinin her maçı kazanmak olduğunu söyledi.





Spor Toto Süper Lig’de sahasında Karabükspor’u konuk edecek olan Çaykur Rizespor, üç puana kilitlendi. Ligde zor bir süreçten geçtiklerini belirten Teknik Direktör Uğur Tütüneker, “Son 5 haftada önemli puanlar aldık ancak hala rahat bir konumda değiliz. Bu nedenle taraftarımız önünde Karabükspor maçını kazanarak konumumuzu daha iyi hale getirmek istiyoruz” diye konuştu. İç saha maçlarının önemine vurgu yapan Tütüneker, şöyle devam etti: “İç sahadaki maçlar bizim için büyük önem taşıyor. Taraftar desteği her zaman büyük avantaj. Biz de bu avantajı iyi değerlendirmek istiyoruz. Burada taraftarımıza da büyük görev düşüyor. Bize destek olmaları gerekiyor. Sonuçta biz gelip geçiciyiz. Bu takım onların. Takımlarına sahip çıkmaları gerekiyor. Karabükspor maçında bize gereken desteği vermelerini istiyoruz.”
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap