SON DAKİKA



Haber > Spor > Tehlike çanları!

Tehlike çanları!

17 Şubat 2015 Salı - 09:56




Kupada ve ligde oynadığı son 2 maçta 8 gol yiyen Rizespor'da kaleci Serkan formsuz, defans yol geçen hanı, orta saha başarısız, forvet ise tel tel dök





Süper Lig'in dibinden kurtulmak ve gelecek haftalara umutla bakmak isteyen Çaykur Rizespor'un iç saha başarısızlığı devam ediyor. Bu sezon evinde kazanamayan Yeşil-Mavili ekibin iç saha kabusu 10 maça çıktı. Ziraat Türkiye Kupası’nda grubu lider olarak tamamladıktan sonra ligde sahasında üst üste oynadığı maçların ilkinde Beşiktaş'a mağlup olan Çaykur Rizespor, kupadaki rakibi Fenerbahçe'ye sahasında 4-1 mağlup olmuştu. Kupa defterini kapattıktan sonra tamamen lige dönen Karadeniz ekibinin Mersin İdman Yurdu’na sezonun en farklı sonucuyla 4-0 mağlup olması bardağı taşıran son damla oldu. Süper Lig'de üst üste aldığı mağlubiyetlerle uçuruma gitmeye başlayan Çaykur Rizespor'da fırtına öncesi sessizlik yaşanıyor. Son 2 maçta kalesinde 8 gol gören Serkan formsuz. Üst üste gelen kötü sonuçlarla defans yol geçen hanına döndü. Ara transfer döneminde gerekli takviyenin yapılmadığı orta saha başarısız. Forvetler ise etkisiz. Lafferty beklentilere karşılık veremedi ve forvet tel tel dökülüyor. Eleştirilerin odak noktası haline gelen futbolcular, yönetim ve teknik heyet artık gerekeni yapmak zorunda. Ç.Rizespor'da bir yanda kadronun yetersizliği diğer yanda ise sakatlıklar ve cezaların da üst üste gelmesi ipin elden kaçmasına neden oluyor. Bu durumda radikal önlemlerin alınması istendi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap