SON DAKİKA



Haber > Spor > Süper Lig'de yabancı sınırı değişiyor mu?

Süper Lig'de yabancı sınırı değişiyor mu?

23 Aralık 2023 Cumartesi - 10:36




TFF ve Kulüpler Birliği, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın katılımı ile bir araya gelirken yabancı sınırı gündeme geldi.





TFF ve Kulüpler Birliği, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın katılımıyla bir araya geldi. Yapılan toplantıda yabancı sınırının da olduğu öğrenildi. Kulüpler, yeni sezonda takım kadrosundaki yabancı sınırının 12 olmasını ve ilk 11'de serbest bir hak olmasını talep etti. Bu isteğe sıcak bakan Bakan Bak ve TFF, konuyla ilgili kararını sezon sonunda verecek.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın katılımıyla TFF ve Kulüpler Birliği Vakfı yönetim kurulları Riva'da bir araya geldi. Yayın ihalesi başta olmak üzere birçok konu hakkında görüşme yapan kulüpler, yabancı sınırıyla ilgili değişiklik yapılmasını istedi.

YABANCI SINIRI DEĞİŞİYOR

Yeni sezonda takım kadrosundaki yabancı sınırının 12 olmasını isteyen kulüpler, ilk 11'de ise serbest bir hak olmasını istiyor.

KARAR SEZON SONUNDA VERİLECEK


Kulüplerin bu isteğine sıcak bakan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve TFF, konuyla ilgili kararını sezon sonuna doğru bildirecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap