SON DAKİKA



Haber > Spor > Süper Ligde bir istifa daha geldi

Süper Ligde bir istifa daha geldi

10 Nisan 2017 Pazartesi - 10:28




Levent Şahin, Adanaspor'un Çaykur Rizespor'a yenildiği Spor Toto Süper Lig karşılaşmasının ardından istifa etti.





Levent Şahin, Adanaspor'da istifa kararı aldı! Spor Toto Süper Lig'de kümede kalma hesapları yapan Adanaspor, Çaykur Rizespor'a 3-1'lik skorla yenildi.

Bu maçın ardından teknik direktör Levent Şahin istifa etti. A Milli Takım'da teknik direktör Fatih Terim'in antrenör kadrosunda yer alan Levent Şahin, Adanaspor'un başına geçmesinin ardından zaman zaman oynattığı oyunla takdir toplamıştı.

Adanaspor, Levent Şahin ile en çarpıcı sonucu, genç teknik adamın ilk maçında, İstanbul'da Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalarak almıştı.

Daha sonra Adanaspor, Bursaspor ve Kasımpaşa'yı yenerek çıkışını sürdürmüştü. Ancak sonrasında gelen sonuçlar, Adanaspor'un alt sıralardan kurtulmasına engel oldu.

Adanaspor'un başında 11 lig maçına çıkan Levent Şahin, 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 7 mağlubiyet sonucunda 10 puanlık performansıyla görevi bıraktı.  Bu arada Adanaspor, 20 puanla Spor Toto Süper Lig'de son sırada yer alıyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap