SON DAKİKA



Haber > Spor > Sözeri'nin duygusal maçı

Sözeri'nin duygusal maçı

05 Mart 2016 Cumartesi - 10:54




Giresunspor - Balıkesirspor maçı öncesi Balıkesirsporlu oyuncular eski hocaları Erkan Sözeri'nin elini öpmek için sıraya girdi.





Maç sonrası Erkan Sözeri, "Orada güzel izler bırakmışız. Onlara teşekkür ediyorum" dedi. PTT 1. Lig'in 24. haftasında Giresunspor, sahasında Balıkesirspor’u ağırladı. Maçı Giresunspor 2-1 kazanarak üç puanı hanesine yazdıran taraf oldu. Lige Balıkesirspor ile başlayan fakat 7. haftada görevinden istifa ederek Giresunspor ile anlaşan Erkan Sözeri'yle hasret gideren eski öğrencileri, Sözeri’nin elini öpmek ve hasret gidermek için sıraya girdi. Ortaya duygusal görüntüler çıktı. Maç sonunda konuşan Erkan Sözeri, kendisine o an neler hissettiğini sorulması üzerine, "Orada güzel izler bırakmışız. Orada oynayan oyuncular bizim aldığımız oyuncular, ayrılırken onlarda üzüldüler. Tabii biz de üzüldük. Onların böyle gelmeleri ve elimiz öpmeleri hoşumuza gitti. Sonuçta biz onlarla ağabey ve baba gibiyiz. Onlara da bu davranışlarından ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap