SON DAKİKA



Haber > Spor > Şota oyuncuları sert uyardı

Şota oyuncuları sert uyardı

01 Eylül 2015 Salı - 11:20




Trabzonspor'da bu sezon beklenen performansı gösteremeyen Özer Hurmacı, Akhisar Belediye maçı sonrasında Teknik Direktör Şota Arveladze tarafından uya





Trabzonspor'da Teknik Direktör Şota Arveladze, Akhisar Belediye maçında kaybedilen 2 puan sebebiyle hata yapan oyuncularını uyardı. Bu oyuncuların başında da Özer Hurmacı geliyor. Karşılaşma sonrasında Özer Hurmacı ile özel bir görüşme yapan Gürcü teknik adam performansının neden verimsiz olduğu konusunda öğrencisiyle görüştü. Sahada en çok koşan isimlerden birisi olmasına rağmen takım oyununa adapte olamayan Özer Hurmacı, kötü oynadığını kabul ederken en kısa zamanda bu sorunu çözeceğinin sözünü verdi.Gürcü teknik adam Özer Hurmacı'ya saha içerisinde kendisinden sadece iyi bir oyun beklemediğini ve takıma liderlik de yapması gerektiğini anlattı. Özer Hurmacı'ya takımda oynadığı mevkide rekabetin arttığını belirten Şota Arveladze, "Eğer ilk 11'deki yerini korumak istiyorsan hem daha çok çalışmalısın hem de takım arkadaşlarınla iyi geçinmelisin. Bunları yapmazsan yerini kaybedersin. Trabzonspor'da ben kimsenin hakkını yemeyeceğim. Hak eden formayı giyecek. Bir an önce kendini toparla." dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap