SON DAKİKA



Haber > Spor > Sonuç önemli değildi!

Sonuç önemli değildi!

28 Ocak 2016 Perşembe - 09:21








Ziraat Türkiye Kupası’nda bu turun formalite maçına çıkan Trabzonspor, yedek ağırlıklı takım kadrosuyla rakibi karşısında ilk dakikalarda ağırlığını rakibine hissettirse de hakemin vermediği penaltıya bakıldığında, demek ki Futbol Federasyonu’nun intikam duyguları halen bitmemiş.

Zira yüzde yüzlük penaltıyı vermeyen hakemlere gelince bu anekdotu yazmak zorundayız ki; hakemlerin ergenlik çağlarına ilk adımlarını atarlarken mutlaka Trabzonspor aleyhine bir karar vermeliler ki hakem olabilsinler. Bu maçın önemli bir yanı da, yeni yapılanma sürecinde Hami hocanın ilerideki maçlarda takıma katkı sunacak futbolcuların belirlenmesi önem arz etmiştir.

Farklı açıdan bakıldığında forma verdiği futbolcuların acaba kendi düşünceleri içerisinde giydikleri formanın kendilerine sağlayacağı kazanımların idraki içerisinde olup olmadıklarıydı. Anlaşılan şu ki; ileriki maçlarda, demek ki biz de bu hakemlerin yapacak olduğu çok büyük hatalara şahit olacağız. Bu maçın sonucu o kadar da önemli değil. Zira her teknik adam ilerideki maçların hesabıyla eğer gruptan çıkmışsa, bu gençlere forma vermesi yerinde bir karardır.

Çünkü ileride her futbolcunun potansiyeline, motivasyonuna bu takımın ihtiyacı vardır. Bu maçın sonucuna hiç kimsenin aldanmaması lazım. Hami hocaya başarılar. Trabzonspor bu zor şartları aşacaktır. Aşmakta zorlandığımız anda küme mücadelesi veririz. Bu işin de görünen gerçeği budur..

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap