SON DAKİKA



Haber > Spor > Soğukspor’un hava komutanı Alican Bakır

Soğukspor’un hava komutanı Alican Bakır

20 Nisan 2024 Cumartesi - 11:49




Trabzon Amatör Küme’de U-18 Ligi B Grubunda mücadele eden Soğuksuspor takımının 19 yaşındaki kaptanı Alican Bakır düzgün fiziği ve hava hakimiyeti ile göz dolduruyor.





Genç takımla birlikte Türkiye finallerine gitme hakkı kazanan Bakır, aynı zamanda A takımda da zaman zaman oynama imkanı buluyor. 9 yıldır Soğuksuspor forması giyinen ve oynadığı stoper mevkiinde Trabzonspor’un unutulmaz kaptanlarından Kemal Serdar’ı hatırlatan Alican Bakır, şimdiden BAL ligi ve 3.Lig ekiplerinin kıskacına girdi bile.

Trabzon’un şampiyon Lisesi Erdoğdu Lisesi’nden mezun olan Bakır, kendine olan özgüveni ve özellikle hava toplarındaki üstünlüğü ile takımının ve hocasının vazgeçilmez isimlerinin de başında geliyor.
En büyük hayalinin önce süper ligde oynamak sonra da A Milli takım forması giyinmek olduğunu ancak bunu basamakları birer birer çıkarak gerçekleştirmeyi düşündüğünü belirten Bakır, Trabzonspor’un efsane kaptanlarından Kemal ve Egemen’in de idolleri olduğunu ifade etti.

HABER: EROL TAŞKIN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap