SON DAKİKA



Haber > Spor > Sergen'in rekoruna ortak olacak!

Sergen'in rekoruna ortak olacak!

12 Temmuz 2012 Perşembe - 17:43




Trabzonspor'dan ayrılma kararı aldıktan sonra Galatasaray ile anlaştığı söylenen Burak Yılmaz, sarı kırmızılı formayı giyerse Sergen Yalçın'ın rekorun





Trabzonspor'dan ayrılacağını açıklayan Burak Yılmaz'ın Lokomotif Moskova ile görüşmelerinde sorun çıkması, golcü oyuncunun rotasını yine Galatasaray'a çevirdi. Sarı-kırmızılılar, Burak için görüşmelere başlandığı belirtildi.  Milli futbolcu Burak Yılmaz ile 2.2 milyon Euro garanti para, maç başına 15 bin Euro'ya anlaşayan Galatasaray'ın, Trabzonspor başkanı Sadri Şener'e yapılan en son teklifi tekrarlayadığı ve golcü futbolcuya da 3+1 yıllık resmi imzayı 2 gün içinde attıracakları öğrenildi. Burak Yılmaz'ın sarı kırmızılı formayı giymesi ise, Trabzonspor'dan iki sezon içinde Galatasaray'a giden futbolcu sayısını 5'e çıkartacak. Geçen sene Ceyhun Gülselam, Selçuk İnan, Engin Baytar'ı kadrosuna katan Galatasaray bu sene de Umut Bulut'u transfer etmişti. SERGEN YALÇIN'DAN SONRA BİR İLK... 2011-2012 sezonunun gol kralı Burak Yılmaz, Galatasaray ile resmi mukavele imzalarsa; Sergen Yalçın'dan sonra bir ilki başaracak. Yetenekli forvet oyuncusu Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor formalarını giyen ikinci futbolcu olacak. Dört büyük kulübün formasını sırtına geçirme şansı bulunan milli forvet, herkese nasip olmayacak bir başarıya sahip olacak. Tercihini Galatasaray'dan yana kullanan Burak Yılmaz, henüz 27 yaşında bunu gerçekleştirme şansıyla karşı karşıya. Eski futbolcu Sergen Yalçın ise 29 yaşında 4 büyük takımda oynamıştı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap