SON DAKİKA



Haber > Spor > Seçimi unutun beyler!

Seçimi unutun beyler!

04 Aralık 2015 Cuma - 08:10




Kongre haberlerini yakından takip eden yabancı futbolcular, sürekli tercümanlara gelişmeleri soruyor.





Sadi Tekelioğlu'ndan uyarı var... 13. haftayı lider Fenerbahçe’nin tam 13 puan gerisinde kapatan ve 9. sırada yer alan Trabzonspor, pazartesi günü Eskişehirspor ile çok kritik bir mücadeleye çıkacak. Ancak futbolcular da kendilerini kongre havasına kaptırmış durumda. Özellikle yabancı isimler sürekli tercümanları yanlarına çağırıp, son gelişmeler hakkında bilgi alıyor; seçimin iptal olup olmayacağını soruyor.

Uzun süredir alacakları ödenmeyen Bordo-Mavili oyunculara, kongre sonrası için daha önce söz verilmişti. Böylesine sıkıntılı bir ortamda takımı maça hazırlayan teknik direktör Sadi Tekelioğlu ise uyarılarda bulunuyor. 60 yaşındaki çalıştırıcı, “Seçimi artık unutun beyler! Saha içine odaklanın. Bizim işimiz orası. Önümüzde çok kritik bir Eskişehirspor maçı var. Mutlaka bu 90 dakikayı kazanmalıyız” uyarısında bulunuyor.

‘Kendiniz için kazanın’

Eskişehirspor karşılaşmasının ardından geçici olarak geldiği göreve veda etmesi beklenen Tekelioğlu öğrencilerine, “Benim burada ne kadar duracağım belli değil. Belli ki kısa sürecek. Ama siz daha buradasınız. Benim için değil, Trabzonspor ve kendiniz için kazanmalısınız” şeklinde telkinde bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap